Megjelent: Mozaik

Új esély a szenvedélybetegek számára

A szenvedélybetegek felé történő misszió fontosságáról és az induló Új Esély központokról beszélgetünk Bacsó Benjáminnal, a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió missziói igazgatójával.

Megjelent: Mozaik

Szívpárna program

A Szívpárna programról Mészárosné dr. Seres Leilával, a program egyik szervezőjével beszélgetünk. A Szívpárna program önkéntesei szív alakú párnákat készítenek és adnak ajándékba az emlőrákkal műtött pácienseknek, ami a műtött oldalon a hónalj alá téve cs

Megjelent: Mozaik

Baptista segítség Horvátországban

Horváth Sándorral, a Baptista Szeretetszolgálat horvátországi segélyprogramjának vezetőjével beszélgetünk a földrengés okozta károkról és szükségekről.

Megjelent: Mozaik

Connect Konfi – Forrás a sztyeppén

A határokon átívelő online ifjúsági konferenciáról, a Connectről beszélgetünk Guti Sándor szervezővel. A konferencián amerikai, erdélyi, vajdasági, felvidéki és magyarországi baptista fiatalok vesznek részt.

Megjelent: Mozaik

2021 egy más év, egymás éve

Egy más év, egymás éve – ez a 2021-es év témája a Baptista Egyházban. A téma mögött rejlő gondolatokról beszélgetünk Papp Jánossal, a Magyarországi Baptista Egyház elnökével.

Megjelent: Mozaik

Hajléktalanellátás a koronavírus idején

Hogyan hat a koronavírus a hajléktalanellátásra? Milyen kihívásokkal találkoznak a fagy beálltával? És hogyan karácsonyoznak az Utcafront intézményében? Ezekről a kérdésekről beszélgetünk a Mozaikban dr. Miletics Marcellel, a Baptista Szeretetszolgálat Ut

Megjelent: Mozaik

(Rendhagyó) Cipősdoboz akció

A Mozaikban Szilágyi Attilával, a Baptista Szeretetszolgálat Kommunikációs Igazgatójával az idei, rendhagyó #Cipősdoboz Akcióról beszélgetünk.